2011. július 1., péntek

A nevetés fertőző...

5 megjegyzés:

Monika írta...

Először totál flúgosnak nézhették a nevető pasit, utána meg amikor beindultak és felszállt az új fickó,akkor meg ő nézte az egész népet lököttnek.
De tényleg ragályos,mert én itt a monitor előtt nevettem.:)
Az még jobban tetszett volna,ha úgy csinálják meg,hogy pl,olvas egy könyvet és azon nevet.
Régebben volt ilyen velem,hogy olvastam a buszon és úgy kellett visszagyömöszölni a nevetést..:)

Margó írta...

Úgy már én is jártam,hogy munkába menet,egy humoros könyvet olvastam,és a mosolyból nevetés lett,ami átragadt a velem szemben ülő utastársamra is. Igy aztán mindketten vidáman kezdtük a napot!:)És ha Neked jól kezdődik a napod,azt tovább adhatod a környezetednek is!:)

BORI írta...

Ritkán tudok ennyire nevetni, de tudok jó társaságban. Ez a jelenet kicsit morbid volt nekem, bár értem, hogy azt a fárasztó, monoton, lélektelen utazást törte meg a "beépített" ember.

Margó írta...

Ebbe szerintem semmi morbid nem volt,csak talán nekünk,Magyaroknak meg kéne tanulnunk az érzelmeinket kezelni.Sokszor jó lenne ha kimutatnánk,és nem fojtanánk magunkba!:)

bruercsi írta...

Néztem a klippet, a férjem csak a ficek nevetését, röhögését hallotta, egyszer csak a férjem is elkezdett nevetni. Kérdeztem mit nevet, erre Ő: Hát ahogy ez a hapsi röhög!!! Pedig nem is látta, csak hallotta. Nem látta a klipp címét, semmit...ergo: igazolt a klipp címe!!!! :))))