2013. június 1., szombat

Mert neszeszerből sosincs elég..


Kint leszakadt az ég! Esik,esik,és esik. Még a kutyának sincs kedve kimenni,de szó szerint, mert hiába hívom a pórázt mutogatva,figyelembe sem veszi,kényelmesen elnyúlva pihen a helyén! :)Mit tehet  ilyenkor az ember lánya! Leül a gép elé.és elkezd böngészni a neten,egy jó kávé mellett. A sok csodaszép munkát nézve,találtam egy videót  egy cuki kis neszeszert mutat meg lépésről - lépésre. Egyből fellelkesedtem,és többszöri visszanézés után,a tettek mezejére, ill. a varrodámba léptem. Anyagválasztás,cippzár,bélés előkészitése, hozzá egy kis Deva Premal aláfestés,és Szotyi aszisztálásával el készült a kis neszi,sőt még egy pzs. tartóra is futotta az anyagból  Végül is,nagyon kellemesre sikeredett ez az esős nap! :)


                                                                      Zsepi tartó


5 megjegyzés:

Judit írta...

Gratulálok, valszeg én is láttam a videot, ez nagyon jól sikerült, csak nem tudom milyen bélésanyaggal dolgoztál, hiszen annak vízállónak kellene lennie.
Köszi a választ, ha nem zavarlak vele!
Üdv. Judit.

Margó írta...

Örülök,hogy tetszik! Nem feltétlenül kell vizállónak lennie. Attól függ milyen célra varrod a neszit.Ez sem vizálló,egy szinében harmonizálló,de gyengébb minőségü anyagot használtam bélésnek.

a Matula ikrek írta...

Nagyon tuti az anyagválasztás!
És csini a forma is. :o)

Clinique-Bogi írta...

Jajj Margó ez annyira jó lett! :)

Margó írta...

Köszi lányok! Örülök,hogy tetszik!:)